Vind ons op Google+

Koolhydraatarm brood – Bericht 5

Koolhydraatarm brood – Bericht 5

Misschien heb je het nog nooit eerder gehoord , maar je moet echt je eigen koolhydraatarm brood bakken .

 

koolhydraatarm brood Waarom ?

koolhydraatarm broodIk denk dat de nummer een reden waarom iedereen moet zijn eigen brood te bakken is dat het verlost je van jaren van slechte gezondheid en medische rekeningen . Hoe dat zo?

Het is veel gezonder om je eigen brood te bakken in plaats van het kopen van koolhydraatarm brood, dat chemische additieven bevat, gehydrogeneerde oliën , ongezonde conserveringsmiddelen en veel zoetstoffen . Als je  brood koopt u ook steeds brood dat voedingsstofloos is. Maar laat je niet misleiden, in de winkel gekocht volkoren brood is net zo slecht voor je.

Een heleboel keer het koolhydraatarm brood in de winkel verkocht wordt niet echt uit gemaakt van de ” hele maaltijd ” maar is gewoon koolhydraatarm brood, dat is gekleurd ( met caramel ) dat het lijkt alsof het volkoren en gezond is. De winkel verkocht koolhydraatarm brood bevat ook dezelfde emulgatoren als witbrood, en dezelfde chemische stoffen als producten die in de winkel gekocht zijn zoals wit brood .

koolhydraatarm broodWanneer u uw eigen koolhydraatarm brood bakt hoef je je nooit zorgen te maken over deze ” verborgen gevaren ” of chemicaliën in brood, die zijn bewezen door medische studies en zelfs kanker kunnen veroorzaken . In plaats daarvan kunt uelk ingrediënt dat in je brood gaat controleren en weet je weet precies hoe het koolhydraatarm brood wordt verwerkt en gecreëerd .

 

Koolhydraatarm brood voordelen?

Er zijn vele andere grote voordelen voor het bakken van zelfgemaakte koolhydraatarm brood, en ik zal in ieder behandelen.

Eigengemaakt brood smaakt beter dan die in de winkel gekocht. Absoluut geen argument hier . Iedereen koolhydraatarm brooddie ik heb ontmoet is het erover eens dat de smaak van zelfgebakken brood dat van de winkel ver overtreft, ( sommigen hebben zelfs gezegd dat ze de chemische stoffen in de winkel konden proeven en dit echt haten) .Smaak is een big deal voor veel mensen  en aangezien iedereen een smakelijke maaltijden wil eten , kun je niet fout gaan door je eigen brood te bakken .

Het is veel goedkoper om alle ingrediënten voor het maken van koolhydraatarm brood afzonderlijk , in te kopen . U kunt het eenvoudig opslaan en bespaart wel $ 30 tot $ 40 dollar per maand , door je eigen koolhydraatarm brood te bakken . Dit geldt vooral als je zoveel koolhydraatarm brood kocht als ik. De ingrediënten koop je, als je kunt , in de bulk -afdeling van een supermarkt. Een hele zak van volkoren meel ( genoeg voor 4 tot 6 koolhydraatarm brood te maken ) zou $ 4,00 of minder kunnen kosten. Dit is slechts een voorbeeld van hoe goedkoop het bakken van je eigen koolhydraatarm brood is .

koolhydraatarm brood wikipedia over gewichtsverlies


Reacties zijn uitgeschakeld.